Treenit kulkevat pääosin hyvin. Eilen vedin nyrkkeilijän kuntopiirin (epä)puhtain nyrkkeilytekniikoin. Siis nyrkkeilylyöntejä, ei mitään lihaskuntoliikkeitä. Olen tehnyt tätä silloin tällöin 90-luvulta asti, joskus on ollut pitempiä aikoja etten ole tuota treeniä tehnyt, viime aikoina olen kaivanut tuon treenin taas naftaliinista. Muistaakseni kopioin sen aikoinaan jostain 70-luvun TUL:n nyrkkeilyoppaasta. Nopea treeni, mutta hyvinkin hapokas. Nyrkkeilyosio kestää 25 minuuttia jos tekee kahden kierroksen version, johon olen viime aikoina tyytynyt.
Yritän ajaa molempien käsien upparia (kohokoukku) paremmin arsenaaliin. Otin treenin lopun lujaa, muuten ehkä normaalia kevyemmin. Lopussa syke oli yli 170 kuitenkin. Päivän mittaan tein lisäksi 500 potkua, pääosin rauhallisesti. Parikymppisenä tein tuon joka päivä ja puolet lujaa, nykyään teen nuo vain kerran viikossa.
 
Tänään jalkoja salilla. Etukyykky ei mennyt aivan putkeen, mutta takakyykyn hapotussarjassa tuli vuoden ennätys. Etukyykyn otin torstaina voimatyyliin, syvä etukyykky 3x110 ilman vyötä. Ei aivan oma ennätys, mutta paras tulos neljänkympin jälkeen. Toki viime aikoina olen useasti nostanut tuon, nelonen olisi sattanut tulla torstaina. Tämänpäivän etukyykyn tein massatyyliin, toiston huonompi kuin viikko sitten, 6x102,5. En lukitse tässä jalkoja ja teen ekat viisi toistoa melkein putkeen. Minuutti tästä ja 90:llä takakyykkyä, vähintään 20 toistoa.
 
Hackin pudotussarjan eka osassa tuli sama kuin viimeksi, 5x120+kelkka. Teen liikkeen putkeen, en pidä taukoja, teen pohjasta mutta jätän ylhäältä hiukan vajaaksi, jotta rasitus säilyy etureisillä. Toisessa osasarjassa oma enkka, 8x90+kelkka, päälle negatiivinen toisto, sitten vielä 8 toistoa neljälläkympillä, hengähdystauko ylhäällä ja viimeiset 8 + negatiivinen. Tuntuu väsyneeltä ja hyvältä, kun sarja on ohi. Billy Idolin Speedin kanssa mennään edelleen, se on aina mp3-soittimessani hackin pudotussarjan ajan. On menty kai jo pari vuotta.
 
Romanialaisessa maastavedossa meni viime viikolla 5+4x165 ilman vyötä. Vajaan toiston huonompi kuin edellisellä viikolla. Mietin asiaa, ja päätin tehdä tästä viikosta lähtien joka toinen viikko maven ns. sumo-tyyliin, leveällä jalka-asennolla ja voimatyylillä. Pari kolmosta pysäytyksillä, päälle suorin jaloin mavea, hyvää huomenta -liikettä pari sarjaa ja takareisikoneita päälle. Kulmasoudun teen vasta treenin loppupuolella. Voi olla, että siinä täytyy tarkistaa tekniikkaa.
 
 
Tänään on mennyt reilut 230 grammaa proteiinia. Olen useimpina päivinä pitänyt sen ainakin tuossa. Toimii hyvin, tästä on pitkän ajan seurantaa. Hiilihydraatteja vedän yleensä vähän (jalkapäivä on yleensä poikkeus) ja voi olla, että osa proteiinista menee hiilihydraattiaineenvaihduntaan. Keho polttaa osan ehkä glukoosina. Kananmunia olen syönyt kuusi päivässä nelisen kuukautta. Viime kuussa otettiin kolesteroliarvot, ne oli priimaa, kuten myös munuaisarvot. Minulla ei ole ilmeisesti ns. "kolesteroligeeniä", joillekin kaksikin kananmunaa päivässä on liikaa. HDL:kin oli 1,8 (pitää olla yli yhden), vaikka röökiä menee yli aski päivässä. Ehkä treenaaminen tasapainottaa epäterveellisiä elämäntapoja.
 
Katsoin eilen loppuun Fellinin La Dolce Vitan. Pidin elokuvasta, mutta en osaa sanoa onko se hyvä vai ei. Klassikkojen klassikko joka tapauksessa. En ollut ennen nähnyt leffaa ja olen useamman vuoden halunnut katsoa sen. Vaikuttava se ainakin paikoin oli. Katson lähinnä b-elokuvia tai sitten taideleffoja, en juuri muita nykyään. Koen tämän hyväksi ratkaisuksi.