Päivän mietelause "KARSI" (lappu, jota pidin joitain aikoja lompakossani)Jussi T. Koski - mm. - on kirjoittanut informaation ylikuormituksesta (Jussi T. Koski: Infoähky ja muita kirjoituksia oppimisesta, organisaatioista ja tietoyhteiskunnasta (Gummerus, 1998)), vaivasta nimeltä infoähky (kuten mm. Jean Baudrillard 80-luvulla, hänen klassinen linensa: "tartun kuulokkeeseen, ja verkko tarttuu minuun." ).
Eli siitä vain nettiin ja kirjastoon etsimään informaatiota ja tietoa (filosofi Markku Mäki jyrkästi erottelee nämä kaksi) infoähkystä.
"Pitää tietysti osata seuloa relevantti epärelevantista. Pitää pidättäytyä mediatarjonnasta: Göran Schildt ja Georg von Wright kuulemma päättivät kerran opiskelijavuosinaan olla lukematta päivälehtiä ollenkaan, "ja aikakauslehtiäkin vain seisten"."Pitäisi keskittyä oman tiedon konstruointiin. Pitää olla välillä laiska, ei tavoitettavissa, ilman kännykkää. Pitää osata sietää epävarmuutta, olla nöyrä elämän kaikkeuden edessä."
(lainaus täältä, esiintyen Jussi T. Kosken edellämainitussa teoksessa: http://www.helsinki.fi/lehdet/yolehti/1998_18/kulttuuri.html#AIKAKAUSLEHTI%C4KIN%20VAIN%20SEISTEN )alaviite: Jean Baudrillard - Ekstaasi ja rivous