Päivän mietelause "Silmänisku ja pieni hymy, muuta minä en tarvinnut. Sain suunnattomasti voimaa tuosta yhdestä eleestä. Kyse oli henkilökohtaisesta uskottavuudesta. Jos hän kykeni kaiken läpi käytyään virnistämään, kykenin minäkin." (Andy McNab osin omaelämäkerrallisessa romaanissaan Bravo kaksi-nolla)


Mikko Lahtinen Niin & näin -lehden 3/2006 pääkirjoituksessa Filosofian merkitys kirjoittaa mm. näin:

Voi myös kysyä, miksi valtamedia uutisoi näyttävästi, kun Nokian/Shellin johtaja lausuu varmoja ja yksioikoisia näkemyksiään esimerkiksi suomalaisten nuorten miesten elämänongelmista, mutta itse nuo nuoret miehet tai muut "ongelmalliset" jäävät useimmiten vaille mahdollisuuksia määritellä elämänsä merkityksiä yhteiskunnallisesti vaikuttavalla tavalla? Se, että taloudelliseen, poliittiseen tai muuhun  eliittiin kuuluvat toteavat ja ratkovat suureen ääneen suurin elkein "muiden" ongelmia toki osaltaan syventää jakoa eliitin ja massan välillä ja myös uusintaa illuusion siitä, että ylhäinen asema merkitsisi myös tiedollista ylivertaa.

Joo, voihan se toki olla että siellä Shellin johdossa tiedetään paremmin miten meikäläisellä menee. Itsereflektio kun on niin vaikea laji. Tosin määrittäminen minut nuoreksi mieheksi on jokseenkin kyseenalaista.