Päivän mietelause "Me synnyimme kaikki hulluina, jotkut pysyvät hulluina koko ikänsä." (Samuel Beckett)Anonyymin kommentti taannoiseen postaukseeni Psykopolitiikka:

Anonyymi: "l''k'rin on hyv' kertoa sinulle ett' ulet hullu,..mutta siit' eteenp'in h'nell' o hyvin vah'n sanottavaa"

Sen minkä sain selville, niin jotain hulluudesta puhuit ja ilmeisesti lääkärin tulisi tämä minulle ilmoittaa. Niin nickinihän on ´Androgyynihullumies´, lievästi itseironinenhan se on.Hulluutta tai ei, joskus elämäni aiempina vuosina tapanani oli tallentaa lähinnä televisiosta tulevia elokuvia ja dokumentteja ynnä muuta sen tapaista VHS-nauhoille.
Nauhoitin peräjälkeen maailman parhaan elokuvan kautta aikojen (kriitikoiden mukaan), eli Orson Wellesin Citizen Kanen ja useasti maailman huonoimmaksi nimetyn elokuvan Ed Woodin Plan 9 From Outer Space samalle kasetille. Että voi vertailla kumpi on kumpi.

Lienee totta, että Citizen Kane oli uraauurtava teos monellakin tavalla elokuvan historiassa. Itselleni se on tylsä, pitkästyttävä tekele (mieluummin luen vaikka Heideggeria). Toki on todettava, että nykyään en juurikaan jaksa katsoa leffoja selvinpäin. Se on usein suoritusta, minuuttien laskemista siihen milloin elokuva loppuu. ADHD:ni lienee vain pahentunut vuosien myötä, yleensähän oireet lievenevät iän karttuessa. Plan 9 From Outer Spacea en ole nähnyt vuosikausiin; sekin oli tylsä silloin kun sen viimeksi näin. Toki heti perään todettakoon, etten minä(kään) rankkeeraa elokuvia niiden viihdytysarvon mukaan.
 
EDIT, 231107 n. klo 17.50: "Opiskeltuani filosofiaa, halusin nähdä mitä hulluus oli. Olin ollut kyllin hullu opiskellakseni järkeä, nyt olin kyllin järkevä opiskellakseni hulluutta." (Michel Foucault vuonna 1982)
(( Nigel Rodgers & Mel Thompson, Huonosti käyttäytyvät filosofit, 242, 2006. Ajatus Kirjat, Gummerus. Alkuteos Philosophers Behaving Badly, 2005.) kappaleessa Michel Foucault: Hulluutta, seksiä ja rangaistuksia, s. 235-256)